Over de webapp van Medisch Kwartier

De applicatie is beschikbaar in elke web browser, of u nu een PC, laptop, smartphone of tablet gebruikt. U hoeft geen software te installeren, maar alleen naar onze website te gaan. Daar vindt u de applicatie klaar voor gebruik.

Met deze applicatie kunt u verschillende zaken gerelateerd aan een bezoek aan de huisarts zelf regelen, zonder aan de telefoon in de wacht te moeten staan. Daarnaast zijn er ook nog een aantal andere functies die u kunnen helpen in goede gezondheid te blijven.

Neem snel een kijkje!

Afspraak inplannen met onze webapplicatie

U kunt nu zelf uw afspraak inplannen bij een van de artsen, zonder de praktijk te hoeven bellen.

Kies Afspraak maken, dan het type afspraak, datum, tijd en de duur van de afspraak. Kies eerst beschikbare dokter als u snel een afspraak nodig heeft.

U ontvangt een e-mail ter bevestiging van uw gemaakte afspraak. Deze afspraak kunt u dan aan uw Google kalender of ICal toevoegen.

E-Consult

Voor de meest voorkomende klachten of kleine niet urgente gezondsheidsproblemen, kunt u via het E-consult uw vraag stellen. Wij zullen zo spoedig mogelijk en niet later dan twee werkdagen uw vraag beantwoorden.

Al uw correspondentie wordt 6 maanden in uw kluis bewaard, zodat u dit later nog eens terug kan lezen.

Herhaalrecept

Via Herhaalrecept, kunt u uw actieve chronische medicatie inzien. Deze informatie is te allen tijde beschikbaar.

U kunt medicatie die u chronisch gebruikt en bij ons bekend is makkelijk via onze webapplicatie bestellen.

Uw recept wordt naar uw vaste apotheek verstuurd.

Wijzigingen in recept of apotheek kunt u hier ook aangeven.

Mijn Kluis

Mijn kluis bewaart uw correspondentie, uitslagen en actieve chronische medicatie van de laatste zes maanden. Uitslagen worden met een beoordeling van een arts in Mijn kluis getoond.

Daardoor is het meestal niet nodig om hiervoor de praktijk te bellen of te bezoeken. Als u naar aanleiding van de beoordeling of het advies toch nog vragen heeft, kunt u een E-consult sturen.

Uw medische informatie is veilig bij ons. De webapplicatie is ontwikkeld volgens de gangbare standaarden voor het verwerken van gevoelige informatie. Er wordt gebruik gemaakt van beveiligde netwerksystemen en aangepaste software.

Toegang tot het beveiligde gedeelte van de webapplicatie wordt eenvoudig geverifieerd, door middel van de veilige PUK toegangscode, gebruikersnaam en wachtwoord.

Ervaart u problemen bij het gebruik van onze web applicatie?

Neem contact met ons op wanneer u problemen ervaart bij het gebruik van deze applicatie.