Huisartsenpraktijk NHG geaccrediteerd

Onze huisartsenpraktijk is NHG (Nederlands Huisartsen Genootschap) geaccrediteerd. Dit is een keurmerk voor huisartsen en huisartspraktijken die werken aan verbetering van de zorg.

Het laat zien dat we binnen onze praktijk systematisch en continu werken aan kwaliteitsverbetering met aandacht voor onze praktijkvoering en medisch handelen en uw oordeel als patiënt.

Huisartsenpraktijk Medisch Kwartier Oude Houthaven in Amsterdam is nhg geaccrediteerd

Hoe NHG accreditering werkt

Er moet een flink aantal stappen doorlopen worden om voor het NGH keurmerk in aanmerking te komen. Ten eerste wordt onze huisartsenpraktijk helemaal doorgelicht en worden er gegevens verzameld over de praktijkorganistatie, de medische zorg in de praktijk en de mening van onze patiënten.

Een onafhankelijk NHG geaccrediteerde adviseur bezoekt elk jaar onze huisartsenpraktijk om te beoordelen of onze praktijk nog voldoet en wat onze voortgang is op ons verbeteringsplan.

Uw mening telt

Alle opmerkingen zijn welkom. Of het nu gaat om onze manier van werken, hoe u bent behandeld, onze vakbekwaamheid, of een totaal ander idee. Onze assistenten nemen uw opmerkingen graag in ontvangst. U kunt uw mening doorgeven via contact@medischkwartier.nl .